Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Dalin detajet rrëqethëse dhe fotot/ Ky është po lici shqiptar 62 vjeç që e ka bërë me zor me 13-vjeçaren

Kola Kola, është 62-vjeçari me detyrë o f icer po li cie në Lezhë, i cili u ndalua sot nën a ku zën e ngac mi mit se*sual të një 13-vjeçareje.

SHÇBA bëri të ditur se Kola dyshohet se duke keq përdorur detyrën dhe duke sh frytë zuar faktin që 13-vjeçarja ka qenë e pashoqëruar nga persona madhorë e ka marrë atë me pretendimin se do ta çonte në K omis ariat, por e ka dërguar në një banesë në qytetin e Lezhës, që e kishte në përdorim.

“Aty dyshohet se ka kryer vepra të tu rpshme, duke tentuar gjithashtu të kryejë marrëdhënie s*ksua le. Këto ve prime janë kundërshtuar nga e mi tu ra, e cila u largua me forcë nga banesa”, njofton SHÇBA.