Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Covid-19/ Jepet vendimi i hidhur, në këtë vend Viti i Ri nuk do të festohet, të gjithë duhet të…

“Times Square” i Nju Jorkut do t’i japë lamtumirën vitit 2020 pa festimet e zakonshme me grumbuj njerëzish që bll okojnë rrugët për Vitin e Ri, shkruan DailyMail.

5 Tips for Spending New Year's Eve in Times Square

Këtë vit “Times Square” do të rrethohet nga P ol icia e Nju Jorkut më 31 Dhjetor. Ndërkaq organizatorët po planifikojnë një ngjarje virtuale dhe një aplikacion ku njerëzit mund të ndjekin numërimin për 2021 nga larg.

Aleanca “Times Square”, e cila drejton ngjarjen, tha se vetëm një grup shumë i kufizuar i njerëzve do të lejohen të hyjnë në shesh për qëllime transmetimi.

“Do të ketë disa aktivitete të distancuara nga shoqëria në “Times Square”, por do të jetë kryesisht për transmetim te audienca”, tha Tim Tompkins, Presidenti i Aleancës Times Square, për New York Post.

Jamestown, i cili zotëron One Times Square, ka ndërtuar një botë virtuale të Time Square dhe një aplikacion për të transmetuar numërimin e Vitit të Ri. Aplikacioni do të lejojë që njerëzit nga e gjithë bota të përjetojnë momentin.

Watch New Year's Eve Times Square Ball Drop Live Streaming for Free - Variety