Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Bie në kanal autobusi, raportohet se 40 persona kanë humbur jetën

Të paktën 40 persona kanë humbur jetën në Indinë qendrore, pasi një autobus doli nga rruga dhe përfundoi në kanal.

Sipas autoriteteve, gjashtë persona u shpëtuan nga automjeti, i cili kishte 46 pasagjerë, pavarësisht se kapaciteti i tij ishte për 34.

Ek ipet e Shpë timit nga Fo rca Shtetërore e Menaxhimit të Fatkeq ësive gjetën 40 trupa dhe po kërkonin për pasagjerë të tjerë, tha Pr okurori i Qarkut në Indinë Qendrore.

Furnizimi me ujë në kanal u ndërpre, gjë që përshpejtoi oper acionet e shpëtimit dhe dy vinça nxorrën autobusin nga uji.

Image result for zi qirinj