Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Biden i tha Putinit “kriminèl lüfte”, reagon Rusia: Nuk ja falim, tani do të ndodhë…

Rusia ka reaguar pas etiketimit të bërë nga presidenti Joe Biden ndaj presidentit rus,Vladimir Puitin duke e konsideruar këtë të fundit si “kri minel luf te”.

Në reagimin e bërë, Kremlini zyrtar thotë se këto deklarata të bëra nga Biden ishin të papranueshme dhe të pafalshme.

Siç sapo raportuam, presidenti amerikan Joe Biden e quajti për herë të parë presidentin rus Vladimir Putin një “kri minel l ufte”.

Sipas agjencisë së lajmeve TASS, Kremlini thotë se komentet e Bidenit janë “retorikë e papranueshme dhe e pafalshme”.