Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Berisha del me reagim të fortë: Rama dhe Taulanti mos të prekin votat në Elbasan

Ish-kryeministri Berisha u ka bërë thirrje kryeministrit Edi Rama dhe Taulant Ballës që të ndalin ter rorin ndaj KZAZ-ve në Elbasan, pas rrethimit që u ka bërë me ba nditë.

STATUSI I BERISHES: Breaking News! Ndal te rrorit në KZAZ e Elbasanit!

Edi Rama dhe Taulant Bego Yaris kanë rrethuar me ban ditë KZAZ dhe kanë vendosur në ter ror numëruesit dhe dik tojnë rezultatin! sb

Pershendetje dr Berisha. Prej disa orësh ban ditë të ar mat osur kanë rrethuar KZAZ e Elbasanit dhe kanë krijuar një klimë te rrori dhe terrorizojne numeruesit. Pol icia jo vetëm nuk ndërhyn për largimin e tyre, me sa duket i ka ftuar vetë. Ju lutem bëje publike.