Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Bekim nga Zoti! Këto janë arsyet për vëllai i madh është bekimi dhe bukuria e jetës

Ata që kanë vëllezër më të mëdhenj e dinë që të rritesh me një të tillë është pak e vështirë, por në të njëjtën kohë, është një nga gjërat më të bekuara që mund të të ndodhë.

Ndonjëherë ai mund t’ju çmendë dhe t’ju bëjë të dëshironi të tërhiqni flokët, por ai gjithmonë do t’ju dojë pa kushte dhe ka shumë arsye të tjera pse vëllai i madh është një ‘mrekulli’.

Më poshtë i gjeni disa arsye që ju tregojnë se sa me fat jeni që keni një vëlla më të madh. Ai ju prezanton gjëra të mrekullueshme. Ai mund t’ju mësojë.

Ju tregon se si të ndjehesh mirë me veten. Ju shoqëroheni me miqtë e tij dhe të gjithë do t’ju mbrojnë.

Ai nuk ju lejon të bëni gabime. Ai e di se çfarë është më e mira për ju. Ai do t’ju ndihmojë të ngriheni kur ju keni rënë. Do ta kuptoni, kuptimin e një marrëdhënieje të vërtetë da shuri-urre jtje. Por, më e rëndësishmja, ai është gjithmonë pranë jush.