Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Ato që t’i thashë m’i ka thënë motra jote”/ Fotinia mund të përjashtohet pasi i tregoi Oltës…

Fotinia, ish-fituesja e ‘Big Brother’, duke i ditur shumë mirë rregullat, ka dhënë informacione nga jashtë për Oltën.

Mbrëmja e djeshme kishte debate, e një prej tyre përfshiu dy vajzat. Fotini i është drejtuar Oltës me fjalët “një dy gjëra që t’i kam thënë, kanë qenë prej motrës tënde”.

Ndërkohë që Olta e ka pyetur Fotininë “t’i ka thënë motra ime”, kanë ndërhyrë dhe banorë të tjerë që i kanë thënë Fotinisë se po rre zikon.

Nuk dihet se çfarë do të vendosë produksioni këtë të shtunë pas kësaj deklarate, pasi Fotinia u kujdes të thoshte se ajo i ka dhënë këshilla Oltës, prej motrës së saj.

Biseda: Fotini: Unë kam një vlerësim tepër të madh për motrën tënde e nëse ti kam thënë dje nja dy gjëra janë vetëm prej motrës tënde.

Olta: Ti ka lënë porosi ajo? Nita: Foti je duken r rezikuar. Fotini: Ska gjë nuk ka problem. unë zgjedh ti them asaj pse i kam dhënë nja dy këshilla.