Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Atdheu prek me rrëfimin: Kam kaluar kufirin në këmbë për vajzën që doja, u bëra copash dhe rashë në bu rg

Atdheu ka bërë një rrëfim ndryshe mbrëmjen e sotme. Ai tha se në kërkim të dashurisë dhe vajzës që donte, ka kaluar kufirin ileg ali sht në një shtet europian, madje kishte rënë edhe në b u rg për këtë shkak.

Emocionuese; Rrahjet e zemrës së Atdheut për Anën, Përputhen, 4 Dhjetor  2020 - YouTube

Gjithashtu ai shtoi se ka ruajtur edhe disa foto nga lë ndi met që pati marrë në këmbë. Megjithatë edhe pas këtyre sakri fica ve marrëdhënia me vajzën në fjalë mabroi dhe ata u ndanë.

Atdheu tha:

Kam pas ikur pa letra në një shtet evropian dhe u ktheva prapë, ndenja një vit e pak atje dhe u ktheva në Kosovë dhe i thashë vetes që nuk dua të iki më. E njoftova këtë vajzën dhe filluan fjalët, por unë sikur u dashurova në atë kohë dhe ja fut prap, kalova në të zezë, kam rënë dhe në b u rg, kam dhe foto me këmbët copë-copë, por ajo nuk ma diti fare. Pas këtyre erdhi ndarja.

Atdheu i “Përputhen” merr vëmendjen me bluzën që mban veshur