Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Asnjë pacient nuk ka humbur jetën nga koronavirusi në 24 orët e fundit në Gjermani

Instituti gjerman për sëmundje ngjitëse “Robert Koch” ka njoftuar se gjatë 24 orëve të kaluara në Gjermani janë shënuar 305 raste të reja të koronavirusit.

Coronavirus: Germany and Austria battle local outbreaks as Italy ...
Sidoqoftë, gjatë 24 orëve të kaluara nuk është raportuar për asnjë viktimë të re dhe numri i përgjithshëm i të vd ekurve nga sëmundja e re mbeti 9,118.

Gjermania është në mesin e shteteve me numrin më të lartë të të infektuarve në Evropë, por ka dukshëm më pak viktima se Britania e Madhe, Italia, Franca dhe Spanja.

EU Agrees on Germany's Coronavirus Proposal for Air Travel | Voice ...

Qeveria gjermane ka përgatitur pako financiare për rimëkëmbjen ekonomike dhe ka filluar t’i largojë masat kufizuese, përfshirë largimin e kontrolleve kufitare me vendet e Zonës Schengen.

Social Distancing Guide for Students in Germany - Study in Germany ...