Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Asnjë duartrokitje nga serbët, shqiptari që fitoi medaljen e artë nxjerr të pathënat: Nuk kam marrë fare shpërblim

Izmir Smajlaj mund të konsiderohet pa f rikë, si një nga ata sportistë që bëjnë krenar Shqipërinë, teksa së fundmi atleti i kërcimit së gjati, u kthye me medalje të artë nga Serbia.

Izmir Smajlaj 'merr' medaljen e veçantë | SHKODRA SPORT

Megjitatë, Smajlaj edhe pse mban gjithnjë lart flamurin kuqezi, ende nuk është shp ërblyer për triumfet e tij, teksa në një intervistë për Top Channel, thekson se shpreson t’i marrë.

Sh perblimet? “Mi tingjet nuk kanë sh përblim, sepse janë gara pr ivate dhe paguan vendi organizativ. Por, ballkaniada është bërë me shpë rblim dhe e ka miratuar kryemisnistri në 2020 në korrik, por nuk ka kaluar me VKM dhe unë shpresoj ta marr shp ërblimin. Më pret një javë e fo rtë, më datë katër kam kualifikimin për finale dhe më datë pesë është finalja për Europian. Shpresoj ta nis mbarë dhe të futem në finale, më pas në finale mund të dalë në vend të parë, mund të dalë në vend të dytë, vend të katërt, por gjithnjë shpresoj për medalje”,- u shpreh Smajlaj.

Izmir Smajlaj - Zimbio