Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Armando i kërkoi mos t’i përqafoj më burrat e tjerë/ Lindita ia thotë: Nuk e bëj me burrin qëndrova për të tjerët, s*ksi është….

Lindita nuk ka pranuar kushtet e Armandit që të largojë përqafimet ndaj të tjerëve duke thënë se nuk i intereson aspak fakti që keqinterpretohet nga të tjerët.

Lindita i tha se nuk janë e rotike, ndaj nuk i intereson aspak opinioni i të tjerëve.

Për këtë i referohet edhe marrëdhënies me ish bashkëshortin duke treguar se qëndroi 12 vjet krah tij për shkak të fjalëve të të tjerëve.

Armandi: Mua do më vinte mirë që të kufizoje përqafimet.

Lindita: Nuk e ndryshoj veten për asnjë. Nuk je duke bërë s* ks apo përqafim er oti k.

Armandi: Është keqinterpretim.

Lindita: Keqinterpretimin ta mbajë vete. 12 vjet kam qenë e detyruar që të qëndroj me ish bashkëshortin tim për opinionin e njerëzve.

Armandi: Nëse do jetonim bashkë ku do doje të jetoje?

Lindita: Mund të jetoj dhe me nënën tënde, nuk e kam problem.