Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Arjan Konomi zihet keq me Fatmën? Ajo e vë me shpatulla pas muri: Trego pse u thirre në gj yq

Duke akumuluar ne ”thashethemet” qe ishin bere per Ledjanen qe kjo e fundit ishte e martuar dhe bashkshortin e kishte ne bu rg ne Belgjik.

Arjani duke mbrojtur kte te fundit nga thashathemet i kthehet portaleve / Fatmes qe ka ne dispozicion per thashethemet qe ato bejne . Kjo e fundit i kthet Arjantit per cfar je thirrur ne GJ YGJ.