Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Aristela xhelozon pasi Sindi është takuar me Princin, i kthehet keq konkurrentes: Po pse u takuat ju?

Aristela ka shfaqur sh enja xhe lozie për Sindin, e cila përdor fjalë të ëmbla drejt Princit.

Por në studio ka sqaruar se për momentin, nuk janë asgjë më shumë se miq, por asnjëherë nuk i dihet të ardhmes. Ndër të tjera, Aristela zbuloi se Sindi ishte e pranishme në klinikën ku bëri ndërhyr jen teksa Princi po bënte surprizën.

Sindi është justifikuar se ishte thjesht rastësi pasi kishte bërë vizitë në l idhje me kordat e saj të zërit dhe nuk ishte në dijeni për surprizën e Princit apo ndërhy rjen e Aristelës.