Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Aq shumë të mira kanë bërë për shqiptarët, sa Zoti ua bëhtë mbarë/ Kështu dukej Elvis Naçi e gruaja e tij për Bajram

Elvis Naçi është hoxha i njohur nga Shqipëria, që popullariteti i erdhi përmes ligjëratave shumë shpirtërore.

Elvis Naçi enters the business. Open optical eyewear store - Aktualitet

Ligjëratat e Naçit kanë gjetur vend thuajse kudo dhe vazhdojnë të shprëndahen edhe më tej, duke frymëzuar shumë njerëz.

Elvis Naçi është edhe bamirës, madje bashkë me të shoqen dhe fondacionin e tyre kanë arritur të bëjnë mrekulli.

Të dy, kanë pozuar për festën e Fiter Bajramit dhe thjeshtësia dhe bukuria e bashkëshortes së hoxhës, ka marrë sërish gjithë vëmendjen.