Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Antonela tha se dje e përshty dhe i tha jazëk/ Sot përballet me Blerimin i thotë: Pranoje që shkrihesh për mua

Pas ngjarjes së djeshme, ku Antonela u largua nga studio pas përballjes me Blerimin, të dy sqaruan çështjet në një përballje disa minutash.

Antonela është shprehur se Blerimi e pëlqen edhe pse nuk e thotë, ndërsa djali ia ka kthyer me ironi se i duket vetja Ferrari.

Antonela: Unë nuk sillem keq me ty nëse ti nuk sillesh keq me mua. Unë nuk i kam bërë keq kujt.

Blerimi: Këtë e kemi sqaruar. Antonela: Vetëm ti flet dhe s’më lë mua.

Blerimi: Për të fol ti të gjithëve ua merr këtu. Antonela: Agravon situata nëse bëhet diçka më e keqe. Më ka ndodhur edhe mua më ke ofendua por jo për të prekur mo ralin këtu, kurse këtu ti më ke prek mu.

Blerimi: Ajo ishte batutë. Antonela: Unë nuk kam përgoju asnjë shtet asnjë krahinë as Maqedoninë për më shumë. Ishte ideja që ti the punën e nuses.

Blerimi: I ke ofendu të gjithë. Nuk jam vetëm unë por gjithë gocat e çunat me radhë, njërës si pulë tjetrës si gjel.

Antonela: I kemi bo e i kemi sqaru por moralin e familjen askujt s’ia kemi prek.

Blerimi: J azek të qoftë dmth se unë kam bo t urp. Blerimi: Ti më ke thënë s’je burrë, s’mundesh të kontestosh burrninë time.

Antonela: Tregoje se të ka mbet hatri me mu se kam sjellë Atdheun në emision se ne kemi qenë shumë mirë. Blerimi: E çlidhje ka kjo. Antonela: Je duk në sytë e mi duke u shkri.

Blerimi: Kjo nuk e përballon dot fjalën time e gjithmonë ma ndërpret.

Antonela: Unë e di që ai më pëlqen. Blerimi: Ty të duket vetja Ferrari, por me ato që ke bërë të vë X. Antonela: Thuaje çfarë kam bërë, bëhu burrë e thuaje.