Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Andin e puthi pa e patur gjë fare/ Jasemina nuk ndalet ia luan hapur Rinianit: Kështu nga trupi je marshalla ti

I qetë duket deri më tani takimi mes Rinianit dhe Jasminës , ku e pyetën njëri-tjetrin për shumë gjëra.

Image result for jasemina dhe riniani

Duke pasur parasysh diferencën në moshë mes tyre, Jasmina 23 dhe Riniani 33 vjeç, biseda pati komente interesante.

Debatet: Jasmina: Je 33 vjeç, kur e shikon të arsyeshme të martohesh. Riniani: Unë jam shumë gati gjërat e mia i kam në terezi. kur të gjej personin e duhur

Jasmina: Ke një moshë të vajzës ? Riniani: Jo s’ka rëndësi. Po ti a do një njeri në një moshë tënden apo më të madh?

Jasmina: Po preferoj dikë më të pjekur. Riniani: Fizikisht a të tërheq unë? Jasmina: Po kështu fizikisht je marshall ti, mos të marrim më sysh.

Image result for jasemina dhe riniani