Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Andi surprizon Jasminën i dhuron unazën me diamant, ajo: Unë e ndjej që…/ A po e marrin seriozisht këta?

Jasmina dhe Andi e zhvilluan fillimin e takimit të tyre duke bërë shopping.

Djali i dhuroi Jasminës një unazë me diamant.

Jasmina: Vazhdimisht e ndjej po të na shohësh nga jashtë thuhet sa duket sa bëjnë për njëri tjetrin, kurse brenda është ndryshe.

Arian Konomi: Juve kur de bat oni nuk gjeni një gjuhë të përbashkët.

Andi: Dicka që në të gjitha takimet që kemi pasur Jasmina më ka pr ovo ku ar, përmend njerëz të tjerë.

Jasmina: Si të vazhdosh të mos bësh gjëra të bukura ça të të them. Ai që nuk nd an deb atin nga bashkëpunimin je ti dhe fillon b ërtet.