Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Analisti shqiptar: Kosovarët janë budallenj të trashë dhe naiv unë kam jetuar në Tiranë

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu, ka thënë se si individ që ka jetuar në Tiranë dhe është integruar në shoqërinë e tyre,kur futet në atë identitet kosovarët i sheh si bud allenj e të trashë.

Image result for Nexhmedin Spahiu,

Spahiu thotë se një konstatim të tillë për kosovarët e jep në momentin kur futet në identitetin shqiptar.

Ai ishte i ftuar në një debat i cili kishte temë kryesore bashkimin kombëtarë, Spahiu kishte treguar se si i sheh kosovarët pasi ai është integruar në Tiranë.

“Unë si njeri i integruar në shoqërinë shqiptare , meqë kam qenë profesor universiteti në Tiranë, e kryeredaktor i gazetës më të madhe në Shqipëri, kam krijuar identitet të dyfishtë. Kur futem në identitetin shqiptar, kosovarët më dukën naiva, të trashë e budallë. Dhe kur e mendoj unë që jam lindë e rritë në Kosovë, paramendoni se si ju konsiderojnë të tjerët.” , ka thënë Spahiu.