Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Aksi dent i rëndë/ Nëna shtatzënë ndërron je të, 23-vjeçari në gjendje kritike

Një grua dhe fëmija i saj i palindur kanë vde kur dhe i dashuri i saj po lu fton për jetën pasi makina e tyre u nda përgjysmë në një përpl asje ë tme rrshme.

Maddie Morgan, 21 vjeç dhe Jack Bryant, 23 vjeç, po planifikonin të kalonin jetën së bashku dhe po përgatiteshin të mirëpresin fëmijën e tyre në fillim të muajit të ardhshëm.

Por ata u vr anë në mënyrë tragjike kur Nissan Skyline e tyre u përplas nga një sedan Ford Falcon rreth orës 7:45 të premten pasdite.

Bryant ishte duke ecur në Autostradën e Madhe Lindore kur Fordi, i cili po zbriste në kodër, u përpl as me ta.

Një infermiere, e cila ishte duke udhëtuar pas tyre, ishte dëshmitare e përpl asjes dhe ndihmoi çiftin para se të mbërrinte ambulanca.

Morgan, e cila ishte ulur në sediljen e përparme u dërgua në Spitalin Midland, por vdi q pak kohë më vonë.

Bryant u dërgua në Spitalin Royal Perth, ku po shërohet nga dëmtimet serioze të kokës dhe qafës.

Ai u zgjua nga k oma mbrëmë, por nuk dihet nëse atij iu tha për vde kjen e të dashurës së tij, njoftuan mediat.

Leave a Reply