Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ajo donte vetëm të shikonte djalin në shkollë dhe të kërcente në dasmën e tij/ Sëmundja e ligë i merr jetën 35-vjeçares e la dy ditësh djalin

Jenny ishte një 35-vjeçare nga Gjermani që kishte dy ëndërra të mëdha. Të ishte në ditë e parë të djalit dhe ta shikonte atë të martohej.

Ajo donte të kërcente në dasmën e djalit të saj, por sëmundja e keqe e largoi nga kjo botë. Këto ishin dëshira e saj të mëdha, që ajo nuk do mundet sepse sëmundja e ligë e mori nga kjo botë. Ajo e la djalin e saj vetëm dy ditësh, por të paktën mund t’i jepte qumësht gjiri.

Ajo gjithmonë shpresonte që të shkonte në shtëpi në fund të javës tjetër,- thotë burri i saj.

Por fati nuk e donte të ndodhte kështu, ai thotë se fati ndonjëherë është një gomar, por të paktën ai ka djalin e tij.

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.