Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ah o Zot i madh se shpirti i saj e di! Shqiptarja: Burri më ka nxjerrë të fle pa rroba në rrugë, mbi ura hipja në Greqi e doja të hidhesha

Në puntatën e sotme të emisionit “Shqipëria Live” u trajtua historia e një 39-vjeçareje të quajtur Elvina Gjoka, e cila kishte përjetuar një dh unë çn jer ëzore nga bashkëshorti dhe familjarët e tij.

Në moshën 17 vjeçare ajo ishte martuar me shkuesi me një emigrant në Greqi. Ata ishin zhvendosur për të jetuar atje, ku ishin bërë dhe me një djalë.

Elvina tregoi se bashkëshorti dhe familja e tij e kishin dhu nu ar prej vitesh, jo vetëm atë, por dhe djalin. Ajo tha se kishte raste kur i shoqi e nxirrte për të fjetur jashtë, madje l ak uriq.

“Momentet më të kqija kanë qenë kur unë disa herë kam dashur të hidhem te urat në Greqi”.