Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

”Ah e zeza nënë o bir” 20-vjeçari shqiptar gjendet pa jetë në mes të rrugës, ende nuk dihet çka ndodhur

Një 20 vjeçar është gjetur pa shenja je te në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë. Vd ekjen e tij e ka konfirmuar ekipi mjekësor që ka dalë në vend të ngjarjes.

Gjendet i vdekur një 20-vjeçar në Prishtinë, policia dhe prokurori del në vendngjarje – Medial.MK

Njoftimi:

“Rreth orës 18:00 është raportuar për një person të shtrirë në tokë në rrugën “Skender Matallari” në Prishtinë. Me të marrë informatën po licia ka dalë në vendin e ngjarjes duke ftuar aty edhe epikën mje kësore dhe njësitë e tjera te nevojshme poli core”.

“Me gjithë përpjekjet, nga ana e mjekëve në vendngjarje është konstatuar se trupi i shtrirë është pa shenja jete. Ne vendngjarje është ftuar edhe pro kurori i shtetit”.

Një 20 vjeçar vdes në Prishtinë, në rrethana të dyshimta