Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Ah dhimbje e madhe! Covid-19 i merr jetën mjekut të njohur, zi për familjarët

COVID-19 ka shkaktuar një tjetër vik timë nga radhët e bluzave të bardha.

Mësohet se ditën e sotme është nd arë nga jeta mjeku i njohur nga Kukësi, Bajram Cena.

Mjeku ORL nuk ka arritur të mpo shte Covid-19, Cena është nda rë nga jeta në moshën 79 vjeçare.

Virusi i rre ziksh ëm Covid-19 kohet e fundit po shk akton shumë vik tima në Shqipëri.

Shifrat ditore e të pre kurve nga ky vir us vazhdojnë të mbeten të larta me mbi 1000 raste, ndërsa numri i vde kjeve i kalon 15 çdo ditë.