Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

A nuk u ndanë këta? Meri nxjerr videon e papritur me Saimirin edhe pse doli në foto me 3 femra: E paska marrë malli

Pas përfun dimit të “Love Story”, Saimiri u nis për në Gjermani për shkak të punës.

Ndërkohë, e zgjedhura e tij, Meri ndodhet në Shqipëri.

Nga ana tjetër, Meri ka bërë një gje st romantik për Saimirin. Ajo ka publikuar një video të tyre në Instastory, duke e shoqëruar me këngën “All of the stars” nga Ed Sheeran.

Videoja është bërë më herët dhe siç duket është mënyra e Merit për të thënë që e ka marrë m alli.