Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

A është Bora apo Elvana? Vajzat e njohura shqiptare po duken të gjitha njësoj

Secili njeri ka tipare të veçanta, të rralla dhe unike. Rrallë mund të qëllojnë dy njerëz që ngjajnë krejtësisht me njëri tjetrin.

Ama, me trendin e operimeve estetike, mbushjeve me filler e botox, shumë femra ngjajnë shumë me njëra-tjetrën.

Kështu po ndodh edhe prezantuesen Bora Zemani dhe këngëtaren Elvana Gjata. Në këtë foto Bora duket identik si Elvana.