Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

31-vjeçari ka një kërkesë befasuese pë femrat: Dal me ju po të jemi mbi 60 vjeç, e dashura ime ka qenë 91

Një 31 vjeçar ka një kërkesë thelbësore, do të dalë në takime me gra mbi 60 vjeç. Ai quhet Kyle nga Pittsburgh i cili ka thënë se kur ka qenë 18 vjeç ka takuar një grua 50 vjeç dhe ra në dashuri me të.

Cougar hunter Kyle Jones dates 91-year-old Marjorie McCool in Pittsburgh  Pennsylvania | Metro News

Kyle thotë se sa më e vj etër femra aq më e mirë. Ai ka bërë me dije se e dashura më e vj etër që ka pasur ndonjëherë ka qenë një 91-vjeçare.

Kyle shton se e ka kuptuar që i pëlqejnë femrat e moshuara që kur ishte në fillore.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Gazeta Korrekte

Extreme toy boy, 31, on dating 91-year-old gran – The Sun