Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

28-vjeçarja i futet në shtëpi dhe heq të gjitha rrobat, burri: M’u fut në krevat unë s’e njihja fare

Një grua është ar rest uar pasi dyshohet se u fut në shtëpinë e një burri, u zhvesh dhe fjeti në një shtrat.

P ol icia thotë se ata nuk e njohin njëri-tjetrin. Autoritetet në Teksas u thirrën në shtëpi kur burri zbuloi gruan e çuditshme në një nga dhomat e tij të gjumit. Killeen Daily Herald raporton se historia e çuditshme ‘kush ka qenë duke fjetur në shtratin tim’, ka lënë p ol icët e habitur.

Ai gjeti Jovitën duke fjetur z hvesh ur në një dyshek me ajër në një nga dhomat e gjumit të burrit. Mediat e huaja raportojnë se oficerët me Departamentin e Poli cisë Killeen u përpoqën që ta largonin nga banesa po ajo nuk dëshironte. Jovita i tha autoriteteve se ka jetuar në këtë shtëpi në vitin 2009 dhe kishte të drejtë të ishte aty. Ndërsa ajo ishte e vendosur të qëndronte, polici a vendosi ta arrest onte.

Dritat ndezur apo fikur në dhomën e gjumit? Ja përgjigjja