Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

23-vjeçari shqiptar prek me rrëfimin: Për një copë tokë daja më tha mua unë do i marr jetën mamit tënd ai thotë unë jam ligji

Selvio 23 vjeç është bërë pjesë e rubrikës ‘Shihemi në G jyq’ tek E Diela Shqiptare ku i ka kërkuar nënës së tij Violetës të martohet me babain e tij sepse nuk i pëlqen që ata të bashkëjetojnë.

Shihemi në gjyq - Pas 25 vitesh, i kërkon nënës të martohet me babain (27 Dhjetor 2020) - Tv Klan

Prindërit nuk kanë bërë celebrim dhe gjithë jetën kanë bashkëjetuar dhe kjo gjë e shqetëson Selvion. Nëna e tij shprehet se ka probleme me vëllezërit dhe motrat e saj pronat. Para se të v di ste babai i saj në ’95 ia la shtëpinë asaj dhe gjysmën e truallit, njërit prej djemve.

Pas 27 vitesh motrat dhe vëllezërit ngrihen për të kërkuar pjesën që i takon në këtë shtëpi dhe Violeta dëshiron të zgjidhë këto probleme me motrat e vëllezërit e më pas të martohet me bashkëshortin sepse nuk do që burrin dhe djalin t’i ngatërrojë në këtë çështje.

Selvio: Po l uf ton për një pronë që unë që i vogël jam i s ha ntazhuar nga daja im, i pr esio nuar duke thënë mamanë do ta fus në b ur g sepse ajo më ka vj ed hur pronën, mua ajo do më dëmshpërblejë me 500 milion lekë.

Ardit Gjebrea: Dhe i dëgjon ti këto?

Selvio: Po unë.

Ardit Gjebrea: Po ti ç’punë ke?

Selvio: Si mund të marrësh një fëmijë në 13-vjeçar dhe t’ja thuash këto? Ai i thotë mamit unë jam ligji, unë jam shteti, unë kam lekun, unë kam miqësinë, unë të v ra s, unë i vë m inat kësaj shtëpie, unë bëj çfarë të dua.

23-vjeçari sjell nënën në “Shihemi në Gjyq”, i kërkon të martohet me të atin... - Tv Klan