Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

22-vjeçari rrëfen tradhtinë dhe dilemën më të madhe të jetës së tij/E dashura ma drodhi me një tjetër tani pret fëmijë, po se di a është i imi?!

Një 22-vjeçar ka rrëfyer për psikologen e ‘The Sun’, dilemën më të madhe të jetës së tij. Ai tregon sesi e ka kapur mat të dashurën e tij me një djalë tjetër, por ndërkohë ajo është shtatzënë dhe nuk është e sigurt nëse fëmija është i tiji.

Gjumi me televizorin ndezur dhe drita dëmton metabolizmin - KOHA.net

“Ne kemi filluar si miq me përfitime, por kemi qenë seriozë gjatë vitit të kaluar. Ajo është 20 vjeç dhe ende jeton me prindërit e saj. Unë jam 22. E dashura ime nuk është e sigurt nëse foshnja është e jona pasi kohët e fundit ajo ka pasur një mar rëdhënie me një burrë tjetër.

Ne biseduam çdo ditë gjatë izo limit, ndonjëherë dy ose tre herë në ditë. Pastaj ajo filloi të vonohej për t’u përgjigjur ose nuk përgjigjej deri të nesërmen. Justifikimi i saj ishte se ajo ishte e lodhur.

Një mik më telefonoi një natë dhe më pyeti nëse isha akoma me të dashurën time, pasi ai e kishte parë atë në qytet me një djalë tjetër. Ajo u zemërua dhe u mbrojt kur e pyeta.

E di që është e gabuar, por unë hodha një vështrim në telefonin e saj dhe gjeta një mesazh flirtues nga një djalë tjetër. Ajo vijoi të mohonte se çdo gjë që po ndodhte.

Pastaj një shoqja ime tha që e kishte parë atë përsëri, duke qëndruar në stacionin e autobusit duke u puthur me një djalë tjetër. Pas një gr indjeje masive, ajo më në fund rrëfeu se kishte shkuar me një djalë tjetër, por këmbë nguli se ishte thjesht diçka momentale.

Përgjigjja e psikologut Deidre: Edhe ajo tingëllon shumë e mërzitur dhe është me rëndësi që ju të dy të filloni të flisni me sinqeritet.

Ju jeni të dy të rinj. Duke supozuar se ky është fëmija juaj, a jeni gati të jeni prindër? Me të gjitha kufizimet dhe përgjegjësitë që sjellin për shumë vite që vijnë? A është marr ëdhënia juaj mjaft e fortë për ta përballuar?

KING & QUEEN - Home | Facebook