Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

17-vjeçari shqiptar prek në shpirt: Babai më ndoqi nga shtëpia, kam fjetur jashtë vetëm se nuk përgjigja iu p

Një 17-vjeçar shqiptar ka treguar se ka ditë që ka fjetur jashtë shtëpisë sepse babai e ka ndjekur nga shtëpia. I riu tregon se ka vite që dhu nohet nga i ati dhe se ka fjetur shumë net jashtë sepse ka pasur frik ë nga i ati.

Ai ka thënë:

Më ka rra hur shumë herë. Se nuk i përgjigjesha më rr ihte keq.

Nëna e tij është larguar nga ish-burri për shkak të dhu nës dhe tani ndodhet në Gjermani. Ajo ka thënë se do kthehet ta marrë djalin e saj dhe tre fëmijët e tjerë.

I riu ka treguar se as me kamera nuk i fliste dot nënës së tij, sepse po ta shikonte babai do e pësonte keq.