Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zihen keq Ledjana me Mevlani, ai i kthehet keq: Hera e fundit që ma bën mua këtë gjë, more vesh!

Mevlani dhe Ledjana kanë pasur për plasje në takimin e parë që kanë pasur pasi u deklaruan për njëri-tjetrin.

Ledjana dhe Mevlani paskan fjetur bashkë në hotel

Mevlani ankohet që Ledjana nuk i jep rëndësi jashtë programit dhe ka dyshime për të, ndërsa Ledjana e paralajmëron që është hera e fundit që e bën këtë gjë.

Mevlan: Ke 2 muaj që qan për mua dhe tani që u deklarova, nuk merr një herë në telefon “Si je?” e “Çfarë bën?”

Ledjana: A je në takim me mua? Koha është gjëja më e çmuar për mua dhe po ta kushtoj ty. Ma përmend gjithë kohës dhe dyshon gjithë kohës te unë, hera e fundit që e bën këtë gjë. Mevlan: Po unë i shkreti po mendoj për mirë se po bie brenda me një person që nuk i interesoj.

Janë lidhur këta/ Ledjana dhe Mevlani kapen bashkë në koncert: Ai këndon  Ledjana i ri nga pas – ZYRTARE PRESS