Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Zi! Hidhet nga kati i pestë i pallatit fieraku, raportohet se ka dhënë shpirt në vend

Një ngjarje e rëndë është shënuara në Fier këtë paradite. “Dyshohet se është vetëhe dhur nga kati i pestë i pallatit dhe ka ndërruar jetë shtetasi P. Sh., 56 vjeç, i cili vuante nga prob leme të shën detit me ndor”.

Fier - Wikipedia

Ja njoftimi i pl otë i Pol icisë: Fier/ Informacion paraprak

Sot rreth orës 10:30, në lagjen “Kr yengritja”, Fier, dyshohet se është vet ëhed hur nga kati i pestë i pallatit dhe ka ndërruar jetë shtetasi P. Sh., 56 vjeç, i cili vuante nga prob leme të shë ndetit mendor. Grupi he timor po kryen vep rimet proceduri ale për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Arbresh info