Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

(Video) E gjithë ngjarja ishte e paralajmëruar/ Ish-vjehrri i möri jètën sot, ai kishte thënë: Vajza jote ishte me dashnorin, jo në spital

V r a sja e ndodhur këtë mesditë në Tiranë, duket kro nika e një ngjarje të paralaj mëruar që në muajin Nëntor të këtij viti, ku Dhurata Saliaj, 32-vjeç u den oncua nga bashëkshorti i saj Kudret Saliaj për tr adhëti.

Ky i fundit u v r a sot nga babai i të resë, Mexhit Picari. E gjithë ngjarja e ka zanafillën te ak uza që v ik tima i mesditës së sotme i bënte bashkëshortes së tij se e kishte trad hëtuar, pasi kishte shkuar në spital pa lejen e tij.

Vetë Dhurata Saliaj ka qenë e arres tuar për dhu në, ndërkohë që pretendonte se bashkëshorti me të cilin ishte në proces div orci nuk e linte që të takonte 3 fëmijët e saj, më i vogli 7 vjeç.

Pjesë nga rrëfimi i Dhurata Saliajt në një emision televiziv:

Dhurata Saliaj: 2 Tetor, ka qenë ditë e premte. Babai im kishte datëlindjen atë ditë. Ngrihem në mëngjes në orën 06:30 bëhem gati për të dalë për në punë. I them burrit nuk jam për punë sot se jam shumë e së murë i them, duhet të shkoj në spital. Ai më thotë shko se s’të gjen gjë ty, shko në punë. Kam pasur marrje mendsh, kisha të djersitura, nuk e kisha trupin në rregull fare.

Dhurata Saliaj: Në datën 2 unë iki në punë, jam paraqitur në orën 07:30 dhe në orën 08:45 kam marrë leje te shefja ime e punës. I kam thënë nuk ndihem mirë, duhet të largohem. Më dha leje. Më tha çfarë arsye ke. I thashë nuk ndihem mirë, jam shumë e sëmurë.

Në rregull tha, më dha leje, ika. Kam vajtur në spital, i kam hipur autobusit te shkolla e baletit aty kam vajtur drejt për në spital. Aty kam bërë ekz aminime. Kam bërë një EKG zemre, që e vërtetoj që atë ditë kam qenë në spital. Bashkëshorti im më thoshte s’ke vajtur në spital, por ke vajtur me dashnorin. Unë nuk e di që në spital gjendet i dashur, nuk e di që në spital mund të gjesh një dashnor. E di që vete për të vizituar. Dashnorin nuk e di, duhet të ma gjejnë ata.