Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Vajza e vogël e dëgjon zërin e nënës së ndjerë, reagimi i saj ta shkul zemrën (Video)

I kishte vde kur nëna, e babai kishte incizuar zërin e sja për ta ruajtur për vajzën.

Kur ajo mbushi dy vite babai vendosi t’ja lëshojë.

Reagimi I saj ka prekur te gjithë…

Leave a Reply