Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

UPS! Djali që s’e dimë a punon, i politikanit shumë të njohur shqiptar blen 25 mijë euro, kur shqiptarët po vuajnë për bukë

Djali i Presidentit të Kosovës, Endri Thaci njihet për jeten e tij lukzose, ai i kalon pushimet në vendet më të shtrenjta në botë.

Femrën më të bukur në qytet e humbi Endrit Thaçi | Iliria News Agency

Se fundmi mediat thone se Endrit Thaci ka blerë një veturë të tipit Audi me vlerë 25 mijë euro, të gjithë e dijm se ai nuk punon.. po ku i morri parat?

Djali i Presidentit të Kosovës, Endri Thaci njihet për jeten e tij lukzose, ai i kalon pushimet në vendet më të shtrenjta në botë.

Endrit Thaçi Archives - Korrespodenti

se Endrit Thaci ka blerë një veturë të tipit Audi me vlerë 25 mijë euro, të gjithë e dijm se ai nuk punon.. po ku i morri parat?

Presidenti drejt Drenicës me veturë, qytetarët e qortojnë për ...