Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

U tha se pas të birit kishte ndërruar jetë edhe babai, jepen detajet: Nuk është i vërtetë lajmi, është mirë

Sot në emisionin “Shqipëria Live” ishte i ftuar Xhuliano Mata, miku i të ndjerit, Qamil Seiti, 18 vjeçarit nga Memaliaj që hu mbi bet ejën me Covid-19. Pjesa e parë e emisionit iu kushtua kujtimeve të miqve me Qamilin.

Xhuliano informoi redaksinë tonë pasi u mbyll lidhja se kishte ndërruar jetë dhe Lefter Seiti, babai i Qamilit që ishte në gjendje kritike. Nisur nga afrimiteti i djalit me familjen e Seitit dhe vetë të ndjerin e dhamë një lajm të tillë në emision, pa e verifikuar.

Ishte një gabim nga ana jonë, pasi lajmi ishte i pavërtetë. I kërkojmë ndjesë publike familjes Seitit për dhi mbjen e shkaktuar. Urojmë që Lefteri të fitojë be tej ën e tij ndaj COVID-19.

Qamil Seiti |