Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tragjedia Josifi, kanë dalë detaje rrëqethëse: Mesazhet në telefonin e Zhaneta Josifit do nxjerrin të gjitha, ja kush…

Proku roria i ka dërguar një letër kompanisë telefonike për numrat e përdorur nga familja Josifi dhe për të mësuar se me kë kanë kontaktuar nga janari i vitit 2020.

Zhaneta Josifi u gjet e vdekur në gjunjë”/ Kronologjia e zbulimit ...

Poli cia ende nuk ka ndaluar asnjë person për ngjarjen ho rror në Kombinat, ku humbën jetën Anisa dhe Zhaneta Josifi. Hetue sit deri më tani kanë marrë në pyetje shumë persona, një pjesë e mirë e tyre janë pjesëtarë të sekteve fetare, por nuk ka lëshuar asnjë urdhër ndalimi.

I sekuestruar nga policia, zbardhet ditari i dy motrave Josifi që ...

Mesa duket hetuesit i ka “shpresat” tek telefonatat që kreu së fundmi Zhaneta. Mësohet se Pro kuroria i ka dërguar një letër kompanisë telefonike për numrat e përdorur nga familja Josifi për të mësuar se me kë kanë kontaktuar nga janari i vitit 2020.

Kurse Blerta Josifi e mbietuara e vetme që prej 2 korrikut, ndodhet e shtruar në spitalin Psi kiatrik të Tiranës.