Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Tha se Andi flinte me Melisën, tani Fatjoni e ka lëshuar gojën keq fare: Mashkull që jep dhe by… ça mund të bësh

Pas replikave mes Teas dhe Beartit lidhur me s hkakun e ndarjes së tyre. Tek shpjegimi i Teas u tha që Andi gjithashtu ka qenë në lidhje teksa ai së bashku me Tean gënjenin publikun se ishin bashkë.

Andi dhe Melisa kapen mat sërish me njëri-tjetrin

Pas kësaj Andi shtoi polemikat duke thënë se dëshironte 30 mijë ndjekës në faqen e tij në Facebook për të thënë disa të vërteta për Tean.

Ky reagim nuk është pëlqyer aspak nga Fatjon Kuqari, i cili ka th um buar keq Andin në Instagramin e tij.

Reagimi i tij: