Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Skandalet e këtyre nuk paskan fund, Eri dhe Sara fotografohen bashkë/ Të lidhur janë?

Pas përjashtimit nga Për’puthen, Eri është shfaqur nën shoqërinë e Sarës, e cila mungoi në Për’puthen Prime të dielën.

Vetë Sara ka postuar në Instagram një video përkrah Erit, ndërkohë që i thotë të tregojë tatuazhet. Ata të dy shfaqen shumë të afërt me njëri-tjetrin dhe kështu kanë lindur dyshimet nga publiku se mos ndoshta mes tyre po lind diçka.

Eri dhe Dori u përjashtuan nga emisioni pas një sh erri të tu rpshëm. Dy djemtë u kapën fillimisht me fjalë dhe jashtë studios situata prec ipitoi në dh unë fizike, ndërsa pamjet u publikuan në emision të dielën.