Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Si ndodhi kjo gjë? E pabesueshme, pronarit jep shpirt në tokë pasi gjeli ia mori jetën: Ah sa dhimbje e madhe

Një gjel që ishte pajisur me një th ikë  ka v rarë pronarin e tij në jug të Indisë.

Gjeli ia ng uli th ikën në ije teksa përpiqej t’i ikte. Burri v diq gjatë rrugës për në s pital nga hu mbja e gj akut.

P olicia tani po kërkon për 15 persona të tjerë të përfshirë në n gjarjen, e cila ndodhi në fshatin Lothunur në shtetin Telangana në fillim të kësaj jave.

Gjeli u mbajt në një stacion p olicie para se të transferohej në një fermë. P olicia tha se shpendi ishte duke u përgatitur për të marrë pjesë në një p ërle shje kur u p ërpoq t’i ikte pronarit.