Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Shkoi në shtëpi të vjehrrit dhe tentoi të vetëv ritej, dyshohet se nusja i kërkonte di vorcin

Një ngjarje e rën dë u regjistrua dje në fshatin Zhupan të Fierit ku 31-vjeçari Elton Meta tentoi të vetëv ritej me kall ash në oborrin e shtëpisë së vjehrrit të tij. Prej vitesh i martuar me vajzën e shtëpisë dhe prindër të një fëmije, ai tentoi t’i jepte fund jetës pas një sh erri për motive ende të pazbardhura. Familjarët që ndodheshin në banesë u evakuuan nga forcat poli core të Fierit.

Pasi kishin kaluar më shumë se dy orë me ar mën drejtuar nga vetja, Meta që lloi në ajër. Nuk dihet motivi pse ai shkoi në vilën 3 katëshe të vjehrrit, pasi çifti nuk banojnë aty. Aty mbërriti dhe motrave të riut dhe po ndihmonte duke negociuar me të vëllanë të ulte a rmën. Sipas burimeve, ai ishte emigrantbnë Greqi dhe ko nflikti mumd të ketë nisur si pasojë e një kërkese për di vorc nga ana e të shoqes.