Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Rrëqeth shqiptari që ndodhej në vendin ku ndodhi shpërthimi në Bejrut: Jemi mirë të gjithë shqiptarët që jemi këtu, Kosova…

Abdulkerim Kassem Al Arnutij, e quan përjetim të tme rrshëm ngjarjen e pasdites të së martës.

“Ka qenë sikur një shp ërthim bërth amor dhe unë nuk jam lënduar për fat të mirë”, është shprehur ai. “Një pjesë shumë e madhe e asaj zone të Bejrutit është e dëmtuar. Shp ërthimi ka qenë shumë i fo rtë”.

LIBAN - Shpërthime të forta në Bejrut, dhjetëra të plagosur - ATSH -

Kassem Arnutij i cili është me origjinë shqiptare, ka thënë se të dhënat që kanë nga organizatat joqeveritare, nuk kanë dhënë ndonjë informacion për ndonjë shqiptarë të lënduar deri më tani.

“Janë nga 10 mijë deri në 15 mijë arnautë që jetojnë në Bejrut”. “Shumica prej tyre janë nga Kosova. Të gjithë jemi në gjendje të mirë. Vetëm pronat janë dëmtuar”, tha ai për “Klan Kosova”.

Liban/ Shpërthim i fuqishëm në Bejrut/ 50 viktima, mbi 2500 të ...