Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Riniani i bëri gjithë ato surpriza dhe dhurata, Ana i jep duart: Nuk të shikoj dot të lidhem me ty s’të dua

Ana ka vendosur që t’i japë fund njohjes me Rinianin me një përqafim në studio. Ajo u shpreh se nuk i jep emocionin që e bën të dridhet, ndërsa Riniani u shpreh i zhgën jyer nga deklaratat e saj dhe nuk hezitoi ta thu mbonte.

Ana: Unë vërtetë ndihem shumë mirë me Rinianin, por nuk e shoh dot si partnerin tim. Jam munduar që ta shoh. Vërtetë ndihem shumë mirë, por nuk më përcjell emocionin që të dridhem.

Rinian: Pse je gjithmonë dyshuese? Ana: Ashtu jam si natyrë tek të gjithë.

Rinian: Mendoj që problemi nuk është tek Riniani, por tek Ana. Ana: A mund ta përqafoj Rinianin?

Rinian: Jo nuk e dua tani. Ana: Si shoqe, hajde shoqe e dashur. Vërtetë u emocionova se vërtetë më pëlqen. Rinian: Nuk ka problem fare. Do të të dhuroj dhe një biletë pastaj për Los Angeles, për Hollivud. Jam shumë i zhgënjgyer.