Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Po fëmijët?/ Punonjësja rezulton me Covid-19, mbyllet kopështi në Shqipëri

Një kopësht publik në Tiranë është mbyllur pasi një ndër punonjëset rezultoi pozitive ndaj Covid-19.

Punonjësja rezulton pozitive ndaj Covid-19/ Mbyllet kopështi në Tiranë

Sipas Abcnews bëhet fjalë për kopshtin publik, “4 stinët”, në kryeqytet.

Ky është kopshti i dytë në Tiranë i raportuar i mbyllur, pasi pak kohë më parë u mbyll edhe një tjetër institucion i ngjashëm në zonën e ish-Bllokut, duke qenë se një prej punonjësve rezultoi pozitiv me koronavirus.