Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Oh Zot vetëm kjo që s’është nënë/ Gruaja heq qafe djalin e saj të vogël, habit me fjalët e saj: Më ndihmoi i dashuri, doja ta bëja

Pasi e raportoi fillimisht të zh dukur, një nënë në Ohio është aku zuar për vr asjen e djalit të saj 6-vjeçar dhe h edhjen e trupit të tij në lumë.

Brittany Gosney, 29 vjeç, është ak uzuar për vr asje dhe manipulim të provave për vd ekjen e djalit të saj, James Hutchinson.

Ajo dhe i dashuri i saj, 42-vjeçari James Hamilton kryen ngjarjen.

Ndërkohë, p olicia në Middletown po punon me zyrtarë në qarqet Preble dhe Butler dhe kërkues të trajnuar për të rimarrë tru pin e fëmijës, tha Birk.

“Uji është jashtëzakonisht i lartë, duke e bërë kërkimin dhe shpë timin tonë shumë të vë shtirë. Me ujin dhe rrymën dhe me shiun që patëm të shtunën mbrëma, e bën jashtëzakonisht të v ështirë për të gjetur vërtet diçka. Pra, ne po bëjmë më të mirën që mundemi kur bëhet fjalë për kërk imin dhe rik uperimin.“- tha shefi i po licisë.

Marrë nga Gazeta Korrekte