Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Oh Zot përse, lot dhe zi për familjarët/ Nënë e bijë japin shpirt të dyja njëra pas tjetrës: Joooo mos ohh sa dhimbje

Një nënë dhe vajza e saj kanë hum bur jetët brenda një muaji njëra pas tjetrës pasi 11 anëtarë të së njëjtës familje të gjithë dolën pozitivë me Covid-19 pasi u mblodhën për Krishtlindje.

Kashmir Bains, 64 vjeç dhe vajza e saj 43-vjeçare Paramjeet, nga Wolverhampton, u s ëmurën pasi dolën pozitive me vi rusin.

Vajza, e cila kishte sin dro mën Da un, pati një kr izë në s pitalin New Cross dhe hu mbi jetën në fillim të janarit.

Marrë nga Gazeta Korrekte