Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

O Zot pse? Humb jetën në lule të moshës i riu shqiptar: Zoti e shpërbleftë!

Një lajm i hidhur raportohet nga Kosova si bëhet e ditur një i ri ka humbur jetën. Lajmi u dha nga faqet lokale të Luginës kanë bërë të ditur një lajm të hidhur për një të ri.

Në njoftim thuhet:
“Ka ndërruar jetë i riu nga Presheva Flamur Kadriu. Zoti e shpërbleftë.

Se cilat kanë qenë shkaqet që i riu ka ndërruar jetë ende nuk dihen.