Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk paska qetësi në këtë ditë të fundit të 2020, shqiptari tenton t’i marrë jetën nënës së tij

Një ngjarje e rëndë është regjistruar pak më parë në Tiranë.Ngjarja ka ndodhur në zonën e Astirit në lagjen “Bajram Dushi”, ku paraprakisht mësohet se një djalë ka q ël luar nënën me a rmë.

Okazion in astir - Tirana

Dyshohet se shk ak është bërë një kon flik t i çastit.