Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

Nuk i eci me Anën e parë, Erjoni do dal në një emision tjetër të kërkoj të dashur/ Ja ku

Erjon Geca, ish-konkurrenti i “Përputhen”, po kërkon dashurinë në një tjetër format dashurie. Pas largimit nga “Përputhen”, Erjoni është bërë pjesë e emisionit “It’s My Love”, që transmetohet në Kosovë.

Erjoni u shpreh se “It’s My Love”, i duket më real. “Pse ke ardhur nga Përputhen këtu?”, e pyeti prezantuesi. “Sepse këtu duket shumë më reale se atje.

Vetë fakti që këtu s’ka një kontratë ose skenar do të thotë se është real. Këtu djemtë dhe vajzat flasin çfarë duan dhe nuk iu ndërpritet fjala.