Revista Ora

Te gjitha lajmet nga vendi dhe rajoni.

“Mos hyr brenda, më vjen keq por…”. Ah e mjera nënë, e reja i jep fu nd jetës pasi nuk përballoi dot karantinën

Një kampione britanike e kërcimeve në tub i dha fu nd je tës pasi nuk përballoi dot karantinën si pasojë e Covid-19.

Jessica Leanne Norris, 27 vjeç, u gjet e pa vull netshme në shtëpinë e një miku të saj në Bolton më 15 qershor të vitit të kaluar.

Bëhet me dije se fituesja dy herë e “Miss Pole Dance UK” kishte lënë një shënim në derën e dhomës së gjumit, duke thënë: “Mos hyr brenda. Telefono 999. Më vjen k eq”.

U gjet gjithashtu edhe një shënim për gjyshen e saj, ku Jessica shkruante se e donte shumë.

Marrë nga: Gazeta Korrekte